A ZTE Blade III telefon hamar lett népszerű, ami nem is meglepő, hiszen elfogadható hardvert kapott igazán kedvező és baráti árazással.

A ZTE nagy erőssége az első Blade óta a fejlesztői közösségben volt, így nem csoda, hogy a Blade III is kapott követőket hamar. Most szeretnénk bemutatni mi is a készüléknek a rootolását.

A telefon rootolásához mindenki saját felelősségére kezdjen hozzá, garanciavesztés mellett károkat is okozhat vele a készülékben!

 1. töltsd le a Root_with_Restore_by_Bin4ry_v16.zip állományt
 2. tömörítsd ki egy olyan helyre, ahol könnyen megtalálod
 3. A telefon bekapcsolását követően keresd meg a Beállítások – > Fejlesztői lehetőség -> USB hibakereső menüpontot, majd ott legyen bejelölve az USB hibakeresés menüpont. Ezt követően a Beállítások -> Biztonság -> Ismeretlen források menüpontot is engedélyezd, ezzel lesz telepíthető a nem Google Play-ből származó tartalom.
 4. USB kábellel kösd a telefont a számítógéphez (Driver pack és fastboot driver szükséges, ha ez nincs, akkor telepítsd!)
 5. indítsd el a kicsomagolt mappából a RunMe.bat állományt
 6. írj be egy 1-est, ezt követően pedig üss egy Enter billentyűt
 7. a Root folyamat elvégzése közben a telefonon felugrik majd egy ablak, itt ki kell választanod az Adatok visszaállítása gombot (jelszót ne írj be)
 8. Nagyjából 10 másodpercet vesz igénybe a folyamat, amelynek a végén a telefon újraindul, majd a következő üzenetnek kell megjelennie a monitoron:
  After reboot all is done! Have fun!
  Bin4ry
  Press key to exit …
 9. Sikeresen rootoltad a ZTE Blade III okostelefonod!