Mióta elkezdtek alumíniumot használni az okostelefonoknál, azóta létező probléma az antennák jeleinek kivezetése. Ha a gyártók úgy döntenek, hogy fémből készül az okostelefon, akkor bizony valahogy meg kell oldani az antennacsíkokat.

20150624022057550Az Apple piacvezető ebben, hisz amikor megszabadult az üveg hátlaptól és áttért az iPhone 5-nél az unibody fém kialakításra, akkor még alul és felül megmaradt az üveg borítás és ez részben az antennajelek miatt voltak így. Aztán jött az iPhone 6, a hátlapon teljesen elhagyták az üveget, helyette jöttek az átívelő műanyag antennacsíkok, melyek ugyan működtek, viszont dizájnban nem volt egyáltalán mutatós.

black-iphone1Ezután megjelent májusban a Meizu Pro 6, melynél már csak alul és felül láthattunk ilyen antennakivezetéseket, ezek már nem voltak annyira feltűnőek, mint az iPhone 6/6S-nél.

Szintén szeptemberben jelent meg az iPhone 7 és a Vernee Mars is, mindketten ugyanezt a metodikát alkalmazva. Noha a Vernee egy viszonylag új szereplő az okostelefonok piacán, ez nem akadályozza meg abban, hogy meghallgassa a felhasználók igényeit.

lb7a5664-%e5%89%af%e6%9c%acA Vernee Mars 4 GB RAM-mal, 32 GB belső tárhellyel, 8 magos Helio P10 chipsettel és PDAF fókuszt támogató 13 megapixeles Sony IMX258 kamerával érkezik. Ami a Vernee készülékeknél újdonságként került bele a Mars-ba, az az oldalra helyezett ujjlenyomatszenzor és a gyorstöltés támogatás.

lb7a5510-%e5%89%af%e6%9c%acAz előrendelés ideje alatt a készülék 229.99$-ért vásárolható meg, most azonban a GearBest-nél 199.99$-ért rendelhető meg. Ez átszámolva ÁFA-val kb. 71.000 Ft-nak felel meg. Ha érdekel az ajánlat, akkor KATT IDE!

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Szponzorált cikk
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.