Miközben várjuk a Note8 bejelentését — ami valószínűleg augusztus végén lesz és ezt DJ Koh mondta, a Samsung mobil iparágának vezérigazgatója —, egyre több információ szivárog ki a készülékről.

A tegnapi nap folyamán három előlapi kép jelent meg a Note8-ról, amelyeken különböző háttérképeket láthatunk. Nagyon úgy tűnik, hogy az előlap – ahogy a Galaxy S8 és S8+ esetében is – fekete lesz, az eddigi kiszivárgások legalábbis ezt sugallják.Várhatóan 6,3 colos képátlóval érkezik majd az új Note modell, ami így picit nagyobb lesz, mint az S8+ (nem véletlenül Note). Snapdragon 835 és Samsung Exynos 8895 chippel rendelkezik majd, továbbá 6 GB RAM segíti majd a kiváló működést. A pletykák szerint dupla hátlapi kamerát kap 12 megapixellel, akkumulátora pedig 3300 mAh kapacitású lesz, ami valljuk be nem túl nagy, de ennek oka a Note7-fiaskó is lehet.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSGSMArena
MEGOSZTÁS
 • Rózsa Péter

  Lehetne 12 megapixeltől több, vagy újabb szenzorral úgy jobban rákapnának. De, hogy mindig leragadnak ugyan azokkal a képességekkel ez már nekem furcsa.

  • Péter Izsó

   Miért furcsa?
   Biztos sok van belőle, el kell adni és kész!

 • Jakesz

  3300 mah egy minitabletes kijelzőhöz, kész röhej. A legrosszabb az egészben, hogy nem pusztán nem fejlődnek üzemidő tekintetében, hanem inkább visszafelé süllyednek. Az a baj, hogy megtehetik, hogy spórolnak az akkun, mert azok az emberek, akik csúcstelefont vesznek, arra élveznek el, hogy 8 magos proci, 6 giga ram és társai, és ezek miatt mindenhogyan megveszik, akámekkora is az üzemidő. Mindeközben pl a Leagoo új, mindössze 60 dolláros “kínai vacakja” 4000 mah-s akkuval rendelkezik.

  • Péter Izsó

   Éppen most olvastam el a CASIO készülékről írt cikket az oldalon és csak annyit mondok:
   5800mAh