Miközben várjuk a Note8 bejelentését — ami valószínűleg augusztus végén lesz és ezt DJ Koh mondta, a Samsung mobil iparágának vezérigazgatója —, egyre több információ szivárog ki a készülékről.

A tegnapi nap folyamán három előlapi kép jelent meg a Note8-ról, amelyeken különböző háttérképeket láthatunk. Nagyon úgy tűnik, hogy az előlap – ahogy a Galaxy S8 és S8+ esetében is – fekete lesz, az eddigi kiszivárgások legalábbis ezt sugallják.Várhatóan 6,3 colos képátlóval érkezik majd az új Note modell, ami így picit nagyobb lesz, mint az S8+ (nem véletlenül Note). Snapdragon 835 és Samsung Exynos 8895 chippel rendelkezik majd, továbbá 6 GB RAM segíti majd a kiváló működést. A pletykák szerint dupla hátlapi kamerát kap 12 megapixellel, akkumulátora pedig 3300 mAh kapacitású lesz, ami valljuk be nem túl nagy, de ennek oka a Note7-fiaskó is lehet.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSGSMArena
MEGOSZTÁS
Győri Ildi
Évek óta figyelemmel kísérem az Apple útját, de cikkírói foglalkozásom alatt más témákról is írnom kellett, ma már pedig minden tech témáról szívesen nyilvánulok.
 • Rózsa Péter

  Lehetne 12 megapixeltől több, vagy újabb szenzorral úgy jobban rákapnának. De, hogy mindig leragadnak ugyan azokkal a képességekkel ez már nekem furcsa.

  • Péter Izsó

   Miért furcsa?
   Biztos sok van belőle, el kell adni és kész!

 • Jakesz

  3300 mah egy minitabletes kijelzőhöz, kész röhej. A legrosszabb az egészben, hogy nem pusztán nem fejlődnek üzemidő tekintetében, hanem inkább visszafelé süllyednek. Az a baj, hogy megtehetik, hogy spórolnak az akkun, mert azok az emberek, akik csúcstelefont vesznek, arra élveznek el, hogy 8 magos proci, 6 giga ram és társai, és ezek miatt mindenhogyan megveszik, akámekkora is az üzemidő. Mindeközben pl a Leagoo új, mindössze 60 dolláros “kínai vacakja” 4000 mah-s akkuval rendelkezik.

  • Péter Izsó

   Éppen most olvastam el a CASIO készülékről írt cikket az oldalon és csak annyit mondok:
   5800mAh