Ugyan a Samsung márkaneve kisebb csorbát szenvedett a Galaxy Note 7 fiaskója miatt, mégis úgy tűnik, hogy hamar sikerül egyenesbe állnia a vállalatnak. Dél-Koreában ugyanis minden eddiginél többen rendelketék elő Galaxy S8 és az S8+ készülékeket, már az egymilliós darabszámot is átlépte azok száma, akik meg kívánják vásárolni a termékek valamelyikét.

Idestova egyébként tíz napja, hogy az előrendelés megkezdődött, az első egy hét után már 720 ezren adták le igényeiket a mobilokra, az elmúlt három nap alatt pedig még további 300 ezren. Az Samsung szeretne 60 millió darabot értékesíteni zászlóshajóiból, ebből 50 millió az elemzők szerint már idén gazdára fog találni. A csúcsmodellek tehát külföldön jól teljesítenek, itthoni adatokat egyelőre nem tudunk, csak hogy április 21-én szállítják ki az első készülékeket, amelyek közül az S8 nagyjából 275 ezer, az S8+ pedig majdnem 300 ezer forintba kerül.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Tamás Zsolt

Sok éve dolgozom már mobilkommunikációs szegmensben, az újságírás és a rádiózás a szenvedélyem, a sales a munkám részét képezi, a jogi tudás pedig a mindennapjaimat segíti.

  • z xy

    Legend