A Mate 10 bemutatása már csak 6 napra van és lassan ott tartunk, hogy mindent tudunk róla. A Weibóra került fel egy újabb kép, melyen a Mate 10 néhány specifikációját vélhetjük látni.

Ugyan a nagy része kínaiul van, a lényeg kivehető. Ha ez igaz, akkor a Mate 10 előlapján egy 6,2 hüvelykes 2160 x 1080 pixel felbontású kijelző fog helyet kapni és a felbontásból adódik, hogy a képarány 18:9 lesz. Az nem kérdés, hogy a Huawei Kirin 970-es processzora fogja meghajtani vélhetően 4/6 GB RAM társaságában.

A hátlapra kerül egy 20 MP és egy 23 MP-es kamera, a Leica kooperáció marad és minden valószínűséggel a monokróm szenzor is. Az akkumulátor a kép szerint és korábbi hírek alapján is 4000 mAh kapacitású lesz, ami elegendő üzemidőt biztosít majd a hatalmas kijelzőjű mobilnak.

Végül szoftveres fronton Android 8.0 Oreóra és EMUI 6.0 felületre lehet majd számítani, amit vélhetően a Mate 10 Pro és a Mate 10 Lite is megkap egyből. A müncheni bemutatón ott leszünk és még aznap fent lesz a videó a csatornán.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSGizmoChina
MEGOSZTÁS
Laci
Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.
  • Roland

    Az ára miatt biztosan nem lesz ilyenem viszont drukkolok a Huaweinek hogy jó legyen