A világ egyik legnagyobb gamer eseményén, az E3 (Electronic Entertaintment Expo) konferencián a Samsung új játékélményekkel várt minden érdeklődőt. Az esemény június 14-e és 16-a között zajlott.
A konferencián több új technológiát is bemutatott.

Samsung_Gear VR Roller Coaster_E3 2016_01Gear VR gördeszka

A felhasználók a Gear VR headset segítésével megtudhatják, milyen érzés 4D-s gördeszkával ugratni.

Samsung_Gear VR Skateboarding_E3 2016_01Intuitív eszközök

A mobiljáték elindításához a Galaxy S7 egy közel 200 dollár értékű játékcsomagot is tartalmaz. A Samsung Game Launcher és Game Tools alkalmazások segítségével lehet rögzíteni a játékokat, valamint kíméli az akkumulátort és véd a véletlen gombbenyomódásoktól.

Vulkan API játékélmény

A Galaxy S7 Vulkan API-val kíváló grafikát és játékminőséget nyújt. Need for Speed™, No Limits, HIT és a Vainglory játékokban van lehetőség kipróbálni az élményt.

A Samsungnál mindig arra törekszünk, hogy technológiáinkkal új, változatos és szórakoztató lehetőségeket kínáljunk” – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának globális marketingért felelős ügyvezető alelnöke. – „Izgatottak vagyunk, hogy a legmodernebb grafikai technológiát összekapcsolhatjuk a legfejlettebb Samsung eszközökkel, így még jobb játékélményt kínálhatunk felhasználóinknak szerte a világon.

 

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Győri Ildi
Évek óta figyelemmel kísérem az Apple útját, de cikkírói foglalkozásom alatt más témákról is írnom kellett, ma már pedig minden tech témáról szívesen írok. Az írás mondhatni közel áll hozzám, mivel jelenleg kommunikáció és média szakos hallgató vagyok a Debreceni Egyetemen.