Amikor a Geekbuying értesített minket, nem is hallottunk még az Uhans márkáról, pedig már 9 okostelefonjuk van. Persze nem mindegyikről mondható el, hogy egyedi. Közéjük tartozik az Uhans Note 4 is, amiről szerintem árulkodik, hogy mire hasonlít (már csak a nevéből is).

A készülék 5,5 hüvelykes HD felbontású kijelzőt kapott, a teljesítményről pedig 3 GB RAM és egy 4 magos MediaTek MT6737 processzor gondoskodik. Mivel kínai mobilról van szó, biztosak lehettek benne, hogy nem kérnek ezért sokat. Hátul van egy 13 MP-es kamera, az előlapon pedig egy LED villanó társaságában egy 5 MP-es szenzor. A belső tárhelye 32 GB, de ez bővíthető is 128 GB-ig.

Az Uhans Note 4 Android 7.0 rendszert futtat és 4000 mAh kapacitású akkumulátort kapott. A gyártó szerint akár 2 napig is bírja egy feltöltéssel. Két színben kapható a mobil: Elegant Black (fekete) és Luxurious Gold (arany). A Geekbuying kínálatában ez a mobil 99,99 dollárba kerül, ami átszámolva 26.000 Ft-nak felel meg. Mivel Kínából jön a mobil, ha megveszitek, számoljatok rá a biztonság kedvéért 27% ÁFA-t is, ugyanis ez benne van a pakliban.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.