Nem mindenkinek van otthon a háztartásban Smart TV, így a tartalmak általában csak a TV szolgáltatóktól jöhetnek. Erre találták ki a TV okosító eszközöket, ilyen a Nexbox A95X is.

Hogy mit csinál ez? Hozzá kell kötni a TV-hez, WiFi-n vagy Ethernet kábelen a hálózathoz kapcsolni és máris van egy okostévéd. Android operációs rendszert futtat, így a felület sokak számára ismerős lehet. A benne lévő USB portokra külső merevlemezt vagy pendriveot lehet csatlakoztatni, így az azon lévő multimédiás tartalmak gond nélkül lejátszhatók, okostelefonunk kijelzőjét is tükrözhetjük rá, minden másra pedig ott az internet, így a Netbox-on keresztül tudunk YouTube-on videókat nézni, illetve alkalmazásokat is letölthetünk, mindent, ami a Play Áruház-ban megtalálható.nexbox-a95x-1

Érdekel egy ilyen termék és olcsón? Még kb. 2 napig 24.99$-ért vásárolható meg a TomTop webáruházban ingyenes szállítással. Mivel ez még értékhatár alatt van, így nem kell vámot fizetni érte, tehát körülbelül 7.100 Ft-ot kell fizetni ezért a kütyüért.

Minden információ megtalálható a terméklapon, a terméklap pedig ITT lelhető fel.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.
  • Abigél Ráhel

    amúgy nem éri meg 1 gb ram elvérzett…2012 ben volt szabad ennyivel kiadni
    Nagybitsürüségű HD filmeknél szaggat mint állat.Egyébként bármelyik kínai nagyobb websohpban is megvehető kb ugyanennyiírét ez nem valami akcio sőt bangood,,gearbest etc helyeken kuponokkal még olcsübb is…