A Gearbest oldalán ismét rendkívüli akciókra lehet figyelmes az, aki vásárolni szeretne kiegészítőket. A KZ kínálatába tartozó ES3 fülhallgató például őrült áron lesz kapható, persze csak azoknak, akik iparkodnak, hiszen a szeptember 4-től rajtoló kedvezményben az első 30 rendelő mindössze 5,99 dollárért juthat hozzá termékhez, utána a még mindig leértékelt ár 9,99 dollár lesz, normál esetben pedig 15,99 dollár lenne.

A füles érdekessége, hogy a hozzá tartozó kábel cserélhető, vagyis vagy egy sima madzagot kapcsol hozzá a felhasználó, vagy pedig egy komolyabb megoldást, amivel akár a zenelejátszást is lehet vezérelni, plusz természetesen a hívások kezelésére is alkalmas.

A hangminőséget a hibrid driverek biztosítják, több részből áll össze a fülhallgató hangsugárzó egysége, hogy a mély hangok mellett a magasabb tónusok is tisztán, recsegésmentesen és megfelelő hangerővel szólaljanak meg. Aki tehát a zenei minőségre igényes vásárlónak tartja magát, látogasson el a Gearbest odalára, ahol több információt is megtudhat az ES3-ról, plusz egyébként a többi KZ modellel is megismerkedhet, hiszen a legtöbb most akciós áron rendelhető.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Tamás Zsolt

Sok éve dolgozom már mobilkommunikációs szegmensben, az újságírás és a rádiózás a szenvedélyem, a sales a munkám részét képezi, a jogi tudás pedig a mindennapjaimat segíti.