Újra felbukkant a két készülék, köszönhetően egy ukrán viszonteladónak. Azonban most képekkel nem szolgáltak a kedves kollégák, de annál fontosabb információ az, hogy mennyibe is fognak kerülni az új készülékek. 

A következő színek bukkantak fel az eladónál: fekete, arany és orchidea szürke (Orchid Gray). A Galaxy S8 950 dolláros áron, az S8 Plus pedig 1050 dolláros áron lesz kapható. Ez jelenleg az ukrán fizetőeszköz és a dollár középárfolyamán ennyi. Ha forintosítjuk a dollárt, akkor a következőt kapjuk: 275.000 Ft és 305.000 Ft. A forrás azt említi, hogy egy viszonteladótól láthatjuk az árakat, ezért tűnhetnek drágának. De ha megnézzük, a nagyobb üzletláncok sem szokták drágábban adni, mint maga a gyártó, sőt! Mivel nagyker áron szerzik be, bőven van rajta hasznuk. (A forintosított ár az egyéb költségeket, mint az áfa stb. nem tartalmazza!)

Ezzel az árazással drágább lesz, mint az S7 és S7 edge volt a piacra dobásakor. Az MWC-n nem fog bemutatkozni az új páros, viszont Unpacked esemény lesz tartva, bemutatkozik  a Tab S3. Több részletet is el fognak árulni az MWC-n, többek között a bemutató dátumát is.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSAndroidHeadlines
MEGOSZTÁS
Fülöp Zoltán

Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook

  • László Lakatos

    Üdv! Úgy hallottam, külföldi kollégáktól hogy,azt reppesgetik, hogy még is meg fog jelenni MWC-n ! Mit tudtok erről? Mert én nagyon várom 🙂