A tavalyi Samsung csúcsmodell, a Galaxy S3 tulajdonosai nagyon várják már, hogy megkapják a tavaly ősszel megjelent Android 4.2.2 frissítését, azonban sajnos a gyártók üzletpolitikája miatt, azaz hogy csak az éppen aktuális csúcsmodellre igyekeznek fejleszteni, a korábbi készülékek tulajdonosainak várniuk kell.

Persze azért figyel a Galaxy SIII-ra a Samsung, legalábbis arra utal az, hogy már kikerült a netre a készülékre szánt új Jelly Bean rom, ami jelenleg még teszt fázisban van. A 4.2.2-es rendszer hoz több újdonságot is a felhasználóknak, mint mondjuk az értesítési sávra került Settings UI gombokat, az S4 S Voice szoftvere is belekerül, illetve a Samsung alkalmazások immáron már teljes képernyőn is futtathatóak lesznek.

Egyes pletykák szerint a Galaxy S3 későbbi, Android 4.3-as frissítése meghozza a Galaxy Camerában használt kamera alkalmazást, azonban ezt még nem erősítették meg a Samsungtól és nagyon távolinak tűnik egyelőre, hiszen még ez a rendszer verzió be sincs jelentve a Google részéről.

via Übergizmo