Rengeteg opció van a Mac felhasználók számára is böngészőket tekintve. Ott van a Google Chrome, a Firefox, az Opera és természetesen az alapértelmezett Safari.

A Macworld srácai megnézték, hogy milyen gyors az ősszel megjelenő – jelenleg béta verzióban létező – macOS High Sierra operációs rendszerben lévő új Safari böngésző és a benchmark tesztek alapján ez a leggyorsabb böngésző, ami Mac-en létezik.

A Safari 11 a legtöbb esetben jóval hamarabb tölt be, mint a versenytársak, így ha a sebesség nálad elsődleges szempont – és nem mellesleg Mac felhasználó vagy -, akkor az Apple böngészője lehet a jó választás. A Google Chrome a világ legnépszerűbb böngészője mindamellett, hogy elképesztően sok memóriát eszik. Azért maradnak az emberek mégis mellette, mert a legtöbb Google szolgáltatás integrálva van benne és rengeteg bővítmény érhető el hozzá.

A macOS High Sierra rendszer még nem tökéletes, az őszi végleges kiadásig még javíthatnak az egyébként is jó teljesítményen.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci

Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.