Philips Amio Android tablet Full Sound hangzással

Létrehozva: 2013. nov 14. 9:00 / Szerző Adam Kovacs

philips_amio_android_tablet_01_tech2

A Philips a tévék és megannyi szórakoztató elektronikai termék után újabb vizekre evez, belép a tablet gyártók világába is az új Amio névre keresztelt androidos készülékével.

A tablet nem összességében nem rendelkezik kiemelkedő hardverrel, sőt némileg még elavult is az árához képest, bár a Philips Amio 30 ezer forintos ára még nem is drága a márkanevet tekintve. Persze ha már a hardverre nézünk, akkor másképpen vélekedhetünk. Az Amio kijelzője 7”-os képátlóval, 1024×600 pixel felbontással rendelkezik és jelen információink szerint csak hagyományos LCD panelre épül.

philips_amio_android_tablet_02_tech2

Az Android 4.1 Jelly Beant kétmagos, 1,5 GHz-es processzor látja el, amelynek típusa még ismeretlen, talán egy AMLogic ehet. Ami pozitívum, hogy legalább 1 GB RAM kerül bele. A háttértár 8 GB, ezt lehet bővíteni microSD kártyával is.

A műanyag készülékház fehér és kék színekben pompázik és 1 cm vastag. Ebbe került a 3000 mAH-es akkumulátor. A tablet oldalán van microUSB csatlakozó, valamint miniHDMI is.

philips_amio_android_tablet_03_tech2

A Philips Amio a gyártó szerint kiemelkedő hangzást kínál a Full Sound technológiának köszönhetően, amely másodpercenként 10 millió számítási művelettel elemzi és újraalkotja a zenét, ezzel javítva fel a tömörített MP3 állományok hangzását.

Fiatal íróként mászom meg a szamárlétrát, amelynek fokait nagy léptekkel igyekszem venni. Elsősorban tabletek körében érzem jól magam, de nem idegenkedem az ultrabookok és okostelefonok közelségétől sem. :)

Hozzászólások

  1. […] blog Tech2.hu reports the Philips Amio tablet will be available in Europe this month for about 100 […]

  2. […] aun no es oficial, todo lo que tenemos son filtraciones que hoy se han completado con imágenes desde hungria en la web Tech2 y las especificaciones que pasamos a ver a […]

  3. […] Philips Amio Android tablet Full Sound hangzással | Tech2.hu […]

  4. […] Philips Amio Android tablet Full Sound hangzással | Tech2.hu […]