Sokszor éri a mobilgyártókat az a vád, hogy külsőleg (sem) nem tudnak igazán új dolgot felmutatni, mi több, egyre többször másolgatnak egymásról. A Meizu most úgy tűnik, végre  kilóg majd a sorból, legalábbis a képek alapján. Ezeken a fotókon a hamarosan érkező Pro 7 készülék hátlapját láthatjuk, illetve már egy félhivatalos renderképen is megmutatja magát a telefon elölről és hátulról egyaránt.

A másodlagos kijelző önmagában még nem egyedi, láttunk már ilyet több készüléken is. Ám olyat még nem, hogy a hátlapra, annak is az egyik szélére kerül a valószínűleg e-ink technológiájú megjelenítő. Kicsit furcsa látvány, hogy a hátlapi dupla optikás kamera és a hozzá tartozó LED vaku a szokottnál lejjebb található, de legalább ez erősíti az egyedi megjelenést.

A Pro 7-ről egyelőre nem sokat tudni, műszaki paraméterei között 5,2 hüvelykes, 3D touch képességgel rendelkező kijelzőről és 6 GB RAM-ról beszélnek, az ujjlenyomat-olvasó és a dupla hátsó kamera is biztosnak tűnik, de várhatóan egyéb jellemzői is felsőkategóriás tulajdonságokkal bírnak majd.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSGSMArena
MEGOSZTÁS
Rusi

Több mint egy évtizede foglalkozom telekommunikációval, számos területén dolgoztam már, de bármerre is vitt az utam, az újságírástól nem tudtam és nem is akarok szabadulni. :)