Olvasóink közül is sokan jelezték, illetve nekünk is feltűnt, hogy az App Store-nál nincs minden rendben, ugyanis amikor keresni szeretnék egy appot vagy letölteni egyet, akkor azt írja, hogy “Nem sikerült kapcsolódni az App Store-hoz“.

Ha ezt írja ki a telefonod, akkor ne ijedj meg, nem nálad van a probléma, hanem az Apple-nél. Erre egy megoldás lehet, hogy ha a Beállítások -> iTunes és App Store menüpontnál újból bejelentkezel, de ez nem mindenkinek oldja meg, szóval várunk, míg az Apple megoldja ezt. Plusz infó, hogy kijelentkezés és visszalépés után sokaknak angol lett a felület, így vagy nem tudod használni magyarul, vagy tudod használni angolul. Persze ezt is orvosolni fogják majd.

A hiba jelentkezett iOS 10 és iOS 11 béta verziók alatt is.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci

Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

  • freemano

    csak az oda-vissza jelentkezéssel nem a magyar app store jön be… 😀 tehát ez a tanács lehet inkább kárt okoz az egyszerű felhasználóknak…

  • Geminikrok

    Thx Laci

  • Richárd Horváth

    Én kijelentkeztem és vissza be de, most meg Angol lett az app store, és sehol nem tudom vissza állítani, régió kiválasztásánál sincs “Magyarország” lehetőség kiválasztása már mindent próbáltam.. :/ Mi a teendő valaki?!