November 3-ától kapható az iPhone X, amelyről már mi is írtunk, valamint videó formájában is kifejtettük eddigi tapasztalatainkat róla. Az iPhone X egyik újdonsága az úgynevezett Animoji, aminek lényege az, hogy animált 3D-s emojikat használhatunk az iMessage-ben. Szerepet játszik ebben az iPhone X arcfelismerő szenzora, hiszen ez az úgynevezett TrueDepth kamerarendszer ismeri fel a mimikákat, arckifejezéseket.

Az Animojikat személyre szabhatjuk a szemöldökünk mozgatásával, a szánk és az ajkaink mozgatásával, valamint az állkapcsunk megemelésével is. Körülbelül minden érzelmet kifejezhetünk az animojikkal. Különböző paródiavideókat is találhatunk már a YouTube-on, amelyben állatok hada énekel. Az összes videó nagy nézettségnek örvend, ez is mutatja az újdonsült funkció népszerűségét.

10 másodperces felvételeket hozhatunk létre az iMessage-ben, amelyet aztán elküldhetünk a beszélgetőpartnerünknek. Egyes tesztelők azt is felfedezték, hogy az iOS 11 új képernyőfelvétel funkciójával sokkal hosszabb videóklipeket is létre lehet hozni.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSMacRumors
MEGOSZTÁS