A Telenor augusztus 13-tól elérhetővé tette a MyTV szolgáltatásában a Spíler TV-t, amely a Premiere League mérkőzéseit sugározza.
Az új csatornát már Alap csomagban 1290 forint díj ellenében lehet élvezni, amely 18 adót tartalmaz, valamint Családi csomagban is elérhető a szolgáltatás.
Internetkapcsolattól függően akár HD felbontásban is élvezhetjük a meccseket. Hazai tévécsatornák közül csak a Spíler TV közvetíti a Premiere League meccseit.

A szolgáltatásra bárki előfizethet, nem fontos Telenor ügyfélnek lenni. A kikötés csupán annyi, hogy internetes fizetésre alkalmas bankkártyával kell rendelkezni. A MyTV-re hűségidő nélkül is elő lehet fizetni. A fent említett Alap csomag 18 adót tartalmaz, míg a Családi csomag 51 csatornát. Az Alap csomag 1290 forint, a Családi csomag pedig 3490 forintért érhető el. A nagyobb csomag tartalmazza a Spíler TV mellett a Sport 1, az M4 Sport, a FightBox és a Fast&Run Box HD sportcsatornákat is, valamint számos sorozatos, mozifilmes, természetfilmes és gyerekcsatorna is található a csomagban.

Premier-League-Logo-shield2016. december 31-ig bárki díjmentesen, akár regisztráció nélkül nézheti a MyTV-n az M4 Sport csatornát, valamint akik telenor-előfizetéssel rendelkeznek, azoknak a MyTV belföldi mobilinternetes forgalmáért sem számít fel adatforgalmi díjat hónap végéig a szolgáltató.

Sokan iOS és Android készülékeken használják az alkalmazást, azonban elérhető még Sony, Philips és Samsung okostévékre is, valamint támogatja a Google Chromecastot is. A Google Chromecast egy olcsó kiegészítő, amely okostelevízióvá alakítja a nem okos készüléket. Továbbá a szolgáltatás elérhető a legtöbb böngészőben, többek között Chrome, Firefox, Safari és Internet Explorer 9 vagy újabb verziójú böngészőkből.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Győri Ildi
Évek óta figyelemmel kísérem az Apple útját, de cikkírói foglalkozásom alatt más témákról is írnom kellett, ma már pedig minden tech témáról szívesen írok. Az írás mondhatni közel áll hozzám, mivel jelenleg kommunikáció és média szakos hallgató vagyok a Debreceni Egyetemen.