Június 5-én a WWDC-n bemutatkoztak az új operációs rendszerek, többek között az iOS 11 is. A bemutató után már le lehetett tölteni a béta verziót, azonban tegnap az Apple kiadta a nyilvános bétákat is.

Hogyan telepítheted az iOS 11-et vagy éppen a tvOS 11-et?
Be kell jelentkezni a hivatalos Apple Public Beta Software programba, ami ingyenes, majd le kell tölteni egy speciális konfigurációs profilt a beta.apple.com webhelyen keresztül iPhone-ra, iPad-re vagy a negyedik generációs Apple TV-re. Mivel nem kész, végleges szoftver – ez majd szeptemberben jön -, így mindenki csak SAJÁT felelősségre telepítse!

Ezt követően be kell lépni az Apple ID-ba a weboldalon az induláshoz. Miután megtörtént a telepítés, szükséges az eszköz újraindítása, majd a beállításokban telepítsük a nyilvános béta verziót.

A iOS 11 nyilvános béta verziója ugyanazokkal a tulajdonságokkal bír, mint az iOS 11 béta 2, alapvetően ez az a verzió, amit az Apple használhatónak vélt a publikus tesztelők számára. Az iOS 11 újdonságairól lent láthattok egy összefoglaló videót

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSiDownloadBlog
MEGOSZTÁS
Győri Ildi
Évek óta figyelemmel kísérem az Apple útját, de cikkírói foglalkozásom alatt más témákról is írnom kellett, ma már pedig minden tech témáról szívesen nyilvánulok.