A B&O Play ma bemutatta legújabb vezeték nélküli hangszóróját, mely a Beoplay M3 névre hallgat. Az új bluetooth hangszóró méreteit tekintve nem a legapróbbak és nem is a legnagyobbak közé tartozik, 11,2 x 15,1 x 14 centiméter, viszont súlyra érezhető, hogy van benne anyag.

Anodizált alumínium házzal rendelkezik, ezenfelül gyapjút és műanyagot tartalmaz, a hangszóró 1,46 kg-ot nyom.

Nézzük a tulajdonságait. Az effektív frekvenciatartomány 65 – 22.000 Hz, van benne két 40 W-os erősítő, egy a mély hangokért, egy pedig a magasokért. Bekapcsolva (30%-os hangerőn) 10W-ot fogyaszt, készenlétben pedig 0,4W-ot.

Csatlakozókat tekintve van rajta egy 3,5 mm-es jack csatlakozó és egy microUSB, képes Bluetooth 4.2 és WiFi 802.11 a/b/g/n/ac adatkapcsolatra is, támogatja az AirPlay-t és van beépített Chromecast is. Összeköthető a kütyü más Beoplay termékekkel is, így a teljes lakást be tudjuk zenésíteni.

A Beoplay M3 natúr és fekete színekben Magyarországon bruttó 94.900 Ft-os ajánlott fogyasztói áron lesz kapható november 9-től.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci

Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.