A Samsung saját honlapján megerősítette az új fitnesz órát, a Gear Fit2 Pro-t. Néhány promóciós képet is bemutattak, de ezek mellett néhány részlet is kiderült az okoskiegészítővel kapcsolatban.

5 ATM vízállósággal fog rendelkezni, ami azt jelenti, hogy gond nélkül szabad vele úszni. Természetesen így nyomon is tudja követni az úszást, mint edzésformát, illetve még a Speedo On alkalmazást is szinkronizálni tudja az úszóknak. A Samsung Gear Fit2 Pro támogatja az offline zenelejátszást is, többek között a Spotify alkalmazáson belül. Az óra GPS-t is tartalmaz, ahogyan elődje, a Gear Fit2 is. A pro modell attól különbözik a Gear Fit2-től, hogy van egy kapocs rajta, amely biztosítja, hogy az óra a csuklón maradjon bármilyen körülmény között.

A Gear Fit2 Pro kompatibilis lesz a szinkronizálás céljára Android és iOS eszközökkel is, valamint egyéves előfizetést biztosít az Under Armour különféle fitness alkalmazásokhoz. A megjelenési dátum jelenleg nem ismert, de nem kizárt, hogy augusztus 23-án a Note 8 phablettel egyidőben mutatja be a gyártó.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSGSMArena
MEGOSZTÁS