Talán ismerős lehet a cím vagy legalábbis a történet, hisz az iPhone X kapcsán most ez az egyik leghíresebb történet. Egy iPhone X mérnök meghívta családját a San Joséban található Caffé Macs-be és erről a lánya vlogot készített. Az apa a lánya kezébe adta a még nem kapható iPhone X-et, ő persze csinált erről egy videót és ez volt a nagy hiba.

A videó elképesztően népszerű lett, a felkapott videók között szerepelt és így az Apple figyelmét is felkeltette. Mivel a mérnöknek nem szabadott volna kiadni a kezéből a készüléket (vagy ha ki is adja, arról ne készüljön semmilyen felvétel), így legyen akármilyen jó ember is az illető, szabályt szegett és így ki is rúgták.

A lánya ezután készített egy mindent elmagyarázó videót, amit szintén megnéztek már 3 millióan.

Sokan kérdezték az ezzel kapcsolatos cikkek és videók alatt, hogy miért rúgták ki a mérnököt, amikor annyi iPhone X videó van a neten. A válasz egyszerű: szabályt szegett, kiadta a kezéből az iPhone X-et a megjelenés előtt és az Apple nagyon szigorúan veszi a szabályokat. A szóban forgó videót azóta töröltette az Apple a lánnyal, de egy magyar gaming csatorna újra feltöltötte ezt, így most lent ez is megnézhető.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci

Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.