A kínai gyártók a nagyoktól merítenek ihletet új okostelefonjaik megalkotásakor, sőt néha a nagyok is egymástól, ez nem újdonság. Ha nem vesszük figyelembe a jellemvonások másolását, akkor igen impozáns megjelenésű mobilról beszélhetünk most is.

A BLUBOO Edge külsejével hívja fel magára a figyelmet, specifikációiban már kicsit karcsúbb, de nem is felsőkategóriás készülékről van szó. 5.5 inches HD felbontású Sharp OGS kijelzőt kapott, melyet Gorilla Glass 4 üveg véd. A processzor egy MediaTeK MT6737 chipset, melyben a 4 mag 1.3 GHz-es órajellel működik. Operatív memóriából 2 GB-ot kaptunk, a belső tárhely pedig 16 GB, melyet 256 GB-ig lehet bővíteni. A kamerák 8 / 13 MP felbontásúak és Android 6.0 Marshmallow fut az eszközön.

Az előlapi home gomb egyben ujjlenyomatszenzor is, a hátlapi kamera mellett pedig találunk egy pulzusmérő szenzort is, amit a Galaxy S5-től alkalmaz a Samsung. Minden további infót megtalálsz a készülékről a BLUBOO weboldalán és hogy mégis hogy néz ki a mobil és mi van a dobozában, azt pedig a lenti videóban láthatjátok.

Ha felkeltette az érdeklődésedet, akkor még beleférsz holnapig az év végi akcióba, most ugyanis 109.99$-ba kerül a BLUBOO Edge (ÁFA-val kb. 41.000 Ft).

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Szponzorált cikk
Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.