Az LG új flagship készüléke nem úgy sikerült, ahogy arra a vállalat számított, hiszen a Samsung miatt csak Snapdragon 821 kerülhetett bele. Ennek ellenére kiváló flagship készüléket köszönthetünk a vállalat portfóliójában, gyönyörű kijelzőt, továbbfejlesztett kamerát, nagyobb akkut és vízállósági tanúsítványt is kapott.

A legnagyobb dobás azonban a Full Vision névre keresztelt 18:9-es képarányú 5.7 inches kijelző, ami 1440 x 2880 pixel felbontást kapott. Mivel nagyon kicsi a káva, így fizikai méreteiben kisebb, mint egy átlagos 5.7 inches készülék, az LG úgy is promózza, hogy a “készülék, ami elfér a kezedben”. Továbbra is nagy mobilról van szó, azonban képátlójához képest jó méretekkel bír.

A hátlap üvegből készült, a keret pedig fémből, előbbin találunk 2 db 13 MP-es kamerát, az egyikben van optikai képstabilizátor, a másik viszont 125 fokos látószöggel bír. Az előlapra szintén egy nagy látószögű (100 fok) kamera került, viszont ennek felbontása csak 5 MP.

A Snapragon 821 mellett 4 GB RAM-ot és 32/64 GB tárhelyet kapott, ami bővíthető egészen 2 TB-ig. A készülék Dolby Vision / HDR10 támogatottsággal bír, szóval az ilyen tartalmak lejátszása is elérhető. Az akkumulátor 3300 mAh kapacitású, amit QC 3.0-val USB-C-n keresztül 1 órán belül fel lehet tölteni.

Mystic white, Astro Black és Ice Platinum színekben lesz elérhető vélhetően március végétől, de pontosabb dátumot és árat egyelőre nem tudunk mondani.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci
Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.