Két hétig ingyenesen nézhető az RTLII és a Paramount Channel a MinDig TV-nél. Az akció 2016. szeptember 16-tól 30-ig tart.
A megállapodás az RTL Magyarország, az Antenna Hungária, a Viacom, valamint az AH között jött létre.
Az RTLII csatornán többek között a Való Világot és az UEFA Európa Ligája focimeccseket nézhetjük, míg a Paramount Channel csatorna a jobbnál jobb klasszikus filmeket közvetíti.

Az RTLII-őn szeptember 17-én és 24-én VV-maratont is láthatnak a nézők, szeptember 29-én pedig a focirajongóknak kedvez a csatorna, hiszen élőben közvetítik majd a Manchester United – Zorya Luhansk UEFA Európa Liga mérkőzést.
Számos hétvégi filmmel készül az RTLII a kódolatlan hétvége alatt, ilyen például A lány és a farkas, Szemfényvesztők, a Nicsak, ki beszél még? és a Nicsak ki beszél most? nagysikerű filmek.

A Paramount Channel szeptemberben premier hónapot tart, így minden második nap bemutat egy olyan filmet, ami eddig még nem láthattak a nézők. Az akció alatt olyan filmeket láthatunk a csatornán, mint például az Ace Ventura 1-2, A Zodiákus, A kód neve: Merkúr, vagy a menekülés New Yorkból.

A MinDig TV ingyenesen elérhető csatornái:

pictur2e1

Szeptember 16-30. között kódolatlanul elérhető további három csatorna:

picture1picture111picture11

pictur1e1

1picture1

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Győri Ildi
Évek óta figyelemmel kísérem az Apple útját, de cikkírói foglalkozásom alatt más témákról is írnom kellett, ma már pedig minden tech témáról szívesen írok. Az írás mondhatni közel áll hozzám, mivel jelenleg kommunikáció és média szakos hallgató vagyok a Debreceni Egyetemen.