Azután, hogy a Huawei leleplezte a Mate 10-et, a Mate 10 Prót és a Mate 10 Porsche Designt, Richard Yu, a vállalat elnöke érdekes interjút adott a CNET csatornának. Kiderült ugyanis az, hogy egyáltalán nem csak a Samsung és az LG azok a gyártók, akik akik valamilyen összehajtható mobilon gondolkodnak, hanem bizony a kínaiak is, még a ZTE Axon M-nél is korrektebb megoldást felvonultatva.

A Mate 10 kiváló telefon, de az utód vajon már dupla kijelzős lesz?

Yu ugyanis nyíltan kijelentette, hogy már ügyködnek egy prototípuson, amit 2017-ben még biztosan nem fognak piacra dobni, de jövőre már minden esély megvan rá, ugyanabban az esztendőben tehát, amikor a Samsung Galaxy X is megérkezhet. A kijelző mellett a mechanikus részeket is fontos jól megtervezni Yu szerint: “Két kijelződ van, de a kettő között egy rést vagy vastagabb keretet lehet találni. Ez nem jó, meg kell szabadulni tőle.”

A CEO egyébként nagyon derülátó a cég jövőjével kapcsolatban, még mindig úgy gonodolja, hogy pár éven belül ők lehetnek a legnagyobbak, a Samsungot és az Apple-t is maguk mögé utasítva.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Tamás Zsolt

Sok éve dolgozom már mobilkommunikációs szegmensben, az újságírás és a rádiózás a szenvedélyem, a sales a munkám részét képezi, a jogi tudás pedig a mindennapjaimat segíti.

  • Márk

    Nocsak, kíváncsian várjuk!