Ismét megrendezésre kerül a Múzeumok Éjszakája. Ezúton is a korábbi évekhez hasonlóan a Zwack Unicum Múzeum és Látogatóközpont ad helyet az eseménynek 2016.június 25-én.

A Múzeumok Éjszakája évek óta nagy sikernek örvend, remélhetőleg ez ebben az évben is így lesz. A szervezők jobbnál jobb programokkal várják az érdeklődőket.
Ebben az évben is lesz múzeumi tárlatvezetés, amely keretében megismerhetik a Zwack család és az Unicum történetét a nézők. Emellett a galérián közép-Európa egyik legnagyobb minipalack gyüjteményében gyönyörködhetnek az oda látogatók, valamint megnézhetik a felújított Unicum-szíve lepárlót is. Idén az állandó kiállítás mellett egy Puskás kiállítást is megtekinthetnek a résztvevők, amely most mutatkozik be Magyarországon először.

13427813_494060767429536_7108541184519363527_n

Italszakértők kurzusain is tanulhatnak az érdeklődők, többek között Gulyás Csaba italszakértő Unicum bitter kurzussal várja az embereket. A borkedvelőkre is gondoltak a szervezők, így borkóstolásra is lesz lehetőség Zwack Izabella borkereskedés borszakértőjével, Szittnyai Zalánnal és a Dobogó Pincészet borászával, Domokos Attilával. A helyszínen természetesen EB-közvetítés is lesz.

A nap folyamán 18 órától RögvEst- interaktív impró show- a Momentán Társulat szórakoztató előadását láthatják a résztvevők, majd Zséda ad koncertet 19 óra 30 perctől.
21 órától RögvEst- interaktív impró show- a Momentán Társulat szórakoztató előadása
a közönség ötletei alapján, majd 22 órától Belauchillout music koncerttel zárul az előadások listája.

További részletes információkat Facebook eseményben találtok:
https://www.facebook.com/events/311358455861788/

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Győri Ildi
Évek óta figyelemmel kísérem az Apple útját, de cikkírói foglalkozásom alatt más témákról is írnom kellett, ma már pedig minden tech témáról szívesen írok. Az írás mondhatni közel áll hozzám, mivel jelenleg kommunikáció és média szakos hallgató vagyok a Debreceni Egyetemen.