Múlt hónapban a híres elemző, Ming Chi Kuo azt mondta, hogy az Apple három új készüléket mutathat be jövőre, egy iPhone 7S-t, egy nagyobb iPhone 7S Plus-t és egy 10. évfordulós modellt OLED kijelzővel, káva nélküli kialakítással és kijelzőbe épített ujjlenyomatszenzorral.

Egy Japánból származó friss jelentés szerint azonban csalódni fogunk, ugyanis az Apple csak két mobilt mutat be, az iPhone 7S-t és az iPhone 7S Plus-t, így aki bármilyen “futurisztikus”, Xiaomi Mi MIX-szerű újításra számított, az csalódni fog, az Apple tovább viszi az eddig megszokott termékvonalat és az iPhone 7 után csak egy ráncfelvarrott széria érkezik Apple A11 chipsettel és egy új színnel, a pirossal.

Ennek lehet valóságalapja, viszont az Apple érzi azt, hogy lépnie kell egy nagyobbat, ha csak ennyi “újdonság” lesz, akkor nagyon kevesen fognak iPhone 7S-t venni. DE az is lehet, hogy direkt szivárogtatták ki ezt az infót, hogy nem lesz semmiféle évfordulós kiadás, így a kutakodók kicsit hátrálni fognak és az Apple-nek nem kell aggódnia annyira a szivárgások miatt. Nagyon reméljük, hogy így lesz és tényleg odateszi magát az Apple!

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSRedmondPie
MEGOSZTÁS
Laci

Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.