A Honor 6X az egyik legolcsóbb dupla kamerás okostelefon, mely hazánkban hivatalosan kapható. A készüléket a 2017-es CES-en mutatta be a gyártó januárban. A Honor 6X szélnek eresztésekor a Huawei megerősítette, hogy az év második negyedévéig Android 7.0 Nougatot és EMUI 5-öt fog kapni. A napokban teljesítették az ígéretet, elindították a frissítést.

Az update a hónap végére fokozatosan eljut a Honor 6X felhasználóihoz, jelenleg nálunk is van egy készülék, de még mi sem kaptuk meg rá a frissítést. Az EMUI 5.0 jelentős változásokat hozott. A kezelőfelülete többnyire fehér, fekete és kék színt tartalmaz, az EMUI 4.1-ben más színek domináltak.

Na de mik az új funkciók? Az EMUI 5.0 továbbfejlesztett felületet is tartalmaz a Kamera alkalmazáshoz, valamint kapunk egy újratervezett értesítési sávot és egy “Eye comfort” néven ismert módot is, amely a képernyő kék fényének szűrésével kíméli a szemünket.

A frissítés érkezése automatikusan megjelenik Honor 6X készülékeken. Ha a telefon nem dobja fel magától, a Beállítások> Telefonról> Frissítések ellenőrzése menüpontban tudjuk megnézni, hogy elérhető-e már. Ami nagyon fontos, hogy stabil Wi-Fi kapcsolaton keresztül indítsuk el a frissítést! A Honor 6X jelenleg 80-90.000 forint körül vásárolható meg többek között az Extreme Digital weboldalán ezüst, arany és szürke színekben.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSGizmoChina
MEGOSZTÁS
Győri Ildi
Évek óta figyelemmel kísérem az Apple útját, de cikkírói foglalkozásom alatt más témákról is írnom kellett, ma már pedig minden tech témáról szívesen nyilvánulok.
  • Dénes Drótos

    Üdvözlet! Ilyen kèszülèket szeretnèk venni, de sok helyről hallottam, hogy a kèpernyő könnyen karcolódik. Mennyire valòs ez a problèma?