Számos poszteren feltűnt a hatalmas botrányt szó szerint kirobbantó (hehe, micsoda szóvicc) Galaxy Note 7 felújított variánsa, ám most már egészen biztos a dolog, hiszen a Samsung hivatalosan is piacra dobta, bár Galaxy Note Fan Edition néven, tehát a 7-es számozást száműzték. Az eredeti modellben az akkumulátorral volt a gond, röviden és tömören zárlat miatt könnyedén lángra kapott.

Nos, a Note FE esetén ez már nem fordulhat elő, 8 pontos biztonsági folyamaton esik át az immár “csak” 3200 mAh-s telep. A phabletből 400 ezer darabot szeretne Dél-Koreában értékesíteni a Samsung, egyelőre még kérdés, hogy máshol piacra kerül-e az 5,7″-es, QHD AMOLED panellel, 12 megapixeles, f/1,7-es kamerával szerelt, tehát az “előddel” az energiaforrás kivételével teljesen megegyező specifikációjú készülék. Az USA területén biztosan nem lehet majd kapni.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Tamás Zsolt

Sok éve dolgozom már mobilkommunikációs szegmensben, az újságírás és a rádiózás a szenvedélyem, a sales a munkám részét képezi, a jogi tudás pedig a mindennapjaimat segíti.