Nagyjából három héttel ezelőtt volt hír azzal kapcsolatban, hogy OnePlus 3-ra elérhető lett a Google Asszisztens. Időközben az új flagship, a OnePlus 3T is megkapta az asszisztenst. A legfontosabb, hogy a OnePlus ma meg is erősítette, hogy két csúcskészülékén már elérhetőnek kell lennie a Google újdonsága.

Noha egyelőre még nem biztos, hogy mindenki meg is kapta, hisz régiótól függően érkezhet a frissítés. A Google néhány héttel ezelőtt jelentette be, hogy minden kompatibilis Android Nougat és Marshmallow rendszert futtató okostelefonon elérhető lesz majd a Google Asszisztens, viszont tabletre egyelőre nem várható.

Akinek OnePlus 3 vagy 3T okostelefonja van, megkapta már a frissítést? Hasznos?

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSPhoneArena
MEGOSZTÁS
Laci

Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

  • Gergő Kerekes

    Csak állítsd át a készülék nyelvét Angolra, lehetőleg US Angolra, és várj egy picit. Értsd 2-3 percet. Utána mennyi fog. Kb bármelyik telefonon, ami a megfelelő droidot futtatja. Nekem Huwawei P9 Plus van, 7.0-val, amint átállítottam angolra meg is jött fél percen belül. Elsőre csak a Now on Tap indult el, azt engedélyeztem, mire másodjára indítottam volna m ár az asszisztens jelentkezett be…