Már nem kell sokat várni a Note sorozat legújabb készülékének megjelenéséig, hiszen a Samsung hivatalos bemutatója augusztus 23-án lesz. Addig is viszont be kell érnünk a pletykákkal. A Note8 Geekbench teszten járt Exynos 8895 processzorral és 6 GB RAM-mal, modellszáma SM-N950F.

Az Exynos 8895 lapkakészlet szinte ugyanaz, mint a Samsung Galaxy S8 SM-G950F verziója. A Note8 Android 7.1.1 Nougat operációs rendszert futtat a teszt szerint. 6,3 hüvelykes 18,5:9 Super AMOLED Infinity kijelzővel, S Pen tollal és egy 3300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. A dupla 12 megapixeles kamerarendszer a hátlapon foglal majd helyet.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSGSMArena
MEGOSZTÁS
  • Péter Izsó

    Már nagyon kíváncsi vagyok, hiszen az utolsó sikerszéria (az előd kirabbanó sikerét nem számítva) a 4-s volt!

    -Hisz az 5-ös a gyártó szerint is a marketinggel lett “kiherélve” (nameg, hogy nem volt bővíthető), mert az S-szériát akarták erőltetni Európában és nem hozták forgalomba az öreg kontinensen, mire meg rájöttek már késő volt.

    -A 6-os számot ugyebár szintén marketing fogásból kihagyták, hogy azonos “szintű” legyen a számozás az S-szériával, nehogy azt higgyék a felhasználók, hogy gyengébb hardver van a készülékben (még ha ezt soha senki, sehol nem is említette, de legyen)

    -A 7-s 2 visszahívást követően végleg kivonult a forgalomból, az újra kiadás pedig FE néven (ha jól tudom) korlátozott példányszámban lesz csak elérhető, talán csak az anyaországban!