Már nem kell sokat várni a Note sorozat legújabb készülékének megjelenéséig, hiszen a Samsung hivatalos bemutatója augusztus 23-án lesz. Addig is viszont be kell érnünk a pletykákkal. A Note8 Geekbench teszten járt Exynos 8895 processzorral és 6 GB RAM-mal, modellszáma SM-N950F.

Az Exynos 8895 lapkakészlet szinte ugyanaz, mint a Samsung Galaxy S8 SM-G950F verziója. A Note8 Android 7.1.1 Nougat operációs rendszert futtat a teszt szerint. 6,3 hüvelykes 18,5:9 Super AMOLED Infinity kijelzővel, S Pen tollal és egy 3300 mAh-s akkumulátorral rendelkezik. A dupla 12 megapixeles kamerarendszer a hátlapon foglal majd helyet.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSGSMArena
MEGOSZTÁS
Győri Ildi
Évek óta figyelemmel kísérem az Apple útját, de cikkírói foglalkozásom alatt más témákról is írnom kellett, ma már pedig minden tech témáról szívesen nyilvánulok.
  • Péter Izsó

    Már nagyon kíváncsi vagyok, hiszen az utolsó sikerszéria (az előd kirabbanó sikerét nem számítva) a 4-s volt!

    -Hisz az 5-ös a gyártó szerint is a marketinggel lett “kiherélve” (nameg, hogy nem volt bővíthető), mert az S-szériát akarták erőltetni Európában és nem hozták forgalomba az öreg kontinensen, mire meg rájöttek már késő volt.

    -A 6-os számot ugyebár szintén marketing fogásból kihagyták, hogy azonos “szintű” legyen a számozás az S-szériával, nehogy azt higgyék a felhasználók, hogy gyengébb hardver van a készülékben (még ha ezt soha senki, sehol nem is említette, de legyen)

    -A 7-s 2 visszahívást követően végleg kivonult a forgalomból, az újra kiadás pedig FE néven (ha jól tudom) korlátozott példányszámban lesz csak elérhető, talán csak az anyaországban!