A Samsung két héttel ezelőtt megerősítette, hogy egy hordható eszközön dolgozik. A dél-koreai vállalat e-maileket küldött a SmartLab Plus program egyes tagjai számára, kérve ötleteiket arról, hogyan kell megfelelően promótálni a hamarosan értékesítésre kívánt hibrid okoseszközt.

A szivárgás így szinte elkerülhetetlen volt, mivel az információ elérhető az interneten. Úgy tűnik, hogy a következő okosóra neve Gear Sport lesz. Az eszközt a közelmúltban jegyezték fel az FCC-nél (Federal Communications Commission). Azon kívül, hogy Bluetooth és Wi-Fi támogatással fog rendelkezni, nincsenek további részletek a specifikációkról.

Samsung Gear S3

A hordozható eszköz vázlata mutatja a kör alakú kivitelezését, amely a jelenlegi Samsung Gear órákhoz hasonlít. Még nem tudni, hogy pontosan mikor jelentik be a Gear Sportot, ki tudja, lehet jövő hónapban, a berlini IFA-n mutatkozik majd be.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSPhoneArena
MEGOSZTÁS
Győri Ildi
Évek óta figyelemmel kísérem az Apple útját, de cikkírói foglalkozásom alatt más témákról is írnom kellett, ma már pedig minden tech témáról szívesen nyilvánulok.