A Honor 8 tavaly júliusban jelent meg, így lassan időszerű a frissítés. Noha nemsokára Magyarországra is érkezik a Honor 8 Pro, az éves ciklust vélhetően tartják, így nem meglepő, hogy meg is jelent a vélhetően Honor 9 elnevezést kapó készülékről egy kép.

Látható, hogy a Honor 9 követni fogja a Huawei P10-nél elindult irányvonalat, tehát az ujjlenyomat-olvasó átkerül az előlapra, mely hasonlóképp is fog működni, gesztusokkal lehet majd helyettesíteni (opcionálisan) a szoftveres gombokat.

Ha áttekintünk a hátlapra, akkor az jól látható a két szélén megcsillanó fény, ami arra utal, hogy ívelt üveg lesz hátul. A kamerák elhelyezése megegyezik a Honor 8-nál látottal, ha pedig követik a forgatókönyvet, akkor a Huawei P10 (Mate 9) kameráját fogja megkapni Leica nélkül persze.

Több információ egyelőre nincsen, illetve ezt sem szabad biztosra venni, de mivel a Honor 8 is az olcsósított P9 volt, ezért van valóságalapja, hogy hasonlítani fog a P10-re az új modell.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSGSMArena
MEGOSZTÁS
Laci

Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

 • GIJoe

  Egy hónapja rendelhető “csak” kb…

  • Szerintem te a Honor V9-re (Honor 8 Pro) gondolsz

   • GIJoe

    igen.:

    5.7-inch screen, Quad HD display (2560×1440 pixels)
    Kirin 960 Soc (Mali G71 MP8), with 4GB/6GB RAM
    Dual 12MP f/2.2 rear cameras, 8MP wide-angle front camera
    4000mAh battery, quick charge supported
    EMUI 5.0 base on Android OS”

 • LajosFace

  Eszméletlen szép! Bár most azt várom, hogy a nyolcas kiszállítását elvégezzék, s az a telefon is tökéletes lesz nekem, de jó lesz majd a GSM-ekben tapicskopni. 😀

 • Name No

  Vicces, hogy az “olcsósított” P9 itthon több ramot kapott, mint a rendes P9. Tetszik ez az állítólagos Honor 9, viszont a kávák lehetnének kisebbek és jobban tetszene az ujjlenyomatolvasó hátlapi elhelyezése.