Az AllCall meglehetősen aktív napokat él manapság, hiszen egész sok termékkel próbálnak híveket szerezni maguknak, leginkább egyébként az alsó és a középkategóriában. A cég azonban nem áll meg, a mobilos piac után okosórás fronton is küzdenek, méghozzá a W1 névre hallgató kütyüvel, ami a Gearbesten vásárolható majd meg.

Az óra előlapján egy rozsdamentes acél keretbe foglalt, 1,39 hüvelykes, 400 x 400 pixel felbontású AMOLED kijelzőt találunk, amit nem meglepő módon a Samsung gyárt. Belül egész korrekt felhozatalra számíthatunk: Négymagos MediaTek MT6580m processzor, 2 GB-nyi rendszermemória, valamint 16 GB-nyi adattároló.

A 3G internetkapcsolatra képes, SIM hellyel rendelkező AllCall W1-et egy 420 mAh-s akkumulátor látja el energiával, ami nagyjából 3-4 napos készenlétet és 1-2 napos üzemidőt garantál. A készülékben lépésszámláló és pulzusmérő is található. Az óra a Gearbest oldalán rendelhető elő, méghozzá 109,99 dollárért, azaz adóterhek nélkül számolva 29 ezer forintért cserébe.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Tamás Zsolt
Sok éve dolgozom már mobilkommunikációs szegmensben, az újságírás és a rádiózás a szenvedélyem, a sales a munkám részét képezi, a jogi tudás pedig a mindennapjaimat segíti.