A kínai Gearbest webáruházban most egy villámvásár keretében igen jó áron lehet hozzájutni az Elephone C1 Max nevű dupla hátlapi kamerával rendelkező mobilhoz.

A készülék kamerájával hívná fel magára a figyelmet, e mellett három tényező van, ami miatt megéri az árát. Az egyik az Android 7.0 Nougat rendszer, a másik a B20-as hálózat támogatása, a harmadik pedig a 32 GB belső tárhely. A hátlapra egy 13 + 5 MP-es rendszer került, mely a mélységérzékelésben játszik nagy szerepet, szép bokeh effektet tud rakni a képekhez, ez a fő funkcionalitása a duál kameráknak, de ezen felül az 5 MP-es monokróm szenzor, ahogy a Huawei mobiloknál is van, az előlapon egyébként egy 5 MP-es szelfikamerát találunk.

Ahol megmutatkozik az olcsóság, az a kijelző, az akkumulátor és a hardver. 6 hüvelykes HD IPS LCD kijelzőről beszélhetünk, ami nem túl jó párosítás, az akkumulátor 2800 mAh kapacitású, a rendszerchip egy MediaTek MT6737 típusú 4 x 1,3 GHz-en működő lapka, amihez egy Mali-T720 GPU és 2 GB RAM társul.

Az Elephone C1 Max a készlet erejéig 119,99 dollárért vásárolható meg, ami – ha megvámolják az érkező csomagot – 45.000 Ft-nak felel meg nagyjából. Ha érdekelnek a további részletek, esetleg megvásárolnád, látogass el a Gearbest weboldalára.

Ha a telefon nem érdekelne, akkor nézz szét az aktuális húsvéti ajánlatok között, hátha találsz megfelelőt.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Szponzorált cikk

Ez egy olyan cikk, melynek megjelenését valamilyen formában szponzorálták.