Az Eastman Kodak Company bejelentette, hogy partnerének választotta az Archos-t. A megállapodás fő célja a Kodak márka lincenszelése és a KODAK Ektra Smartphone sikeres európai bevezetése.

“Büszkék vagyunk arra, hogy a KODAK licensz partnerei lehetünk és közösen fejlesztjük a márkát a tabletek világában. Őszintén várjuk, hogy ezeket az eszközöket mielőbb az emberek kezeibe adhassuk”, mondta Loïc Poirier, az ARCHOS CEO-ja.

”Izgatottak vagyunk, hogy az Archost a márka licensz portfóliónkhoz adhatjuk” jelentette ki Brian Cruz, a Kodak Consumer Products Group alelnöke és ügyvezetője. “Az ARCHOS-nak jelentős szerepe van a tablet szektorban. A francia márka elsőként vezetett be GOOGLE ANDROID tabletet 2009-ben és kulcsfontosságú szereplője az európai tablet piacnak széleskörű kereskedelmi jelenlétével.”

A KODAK tabletek a legújabb technológiával és sikkes design-nal lesznek felruházva. A készülékeken előre telepített alkalmazásokat is találhatunk majd, amelyek elsősorban a fotók és videók kedvelői számára kínálnak kreatív lehetőségeket. 8 megapixeles kamerával az élet legfontosabb és legszebb pillanatait örökíthetjük meg. A tabletek várhatóan nyár előtt piacra kerülnek.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Győri Ildi
Évek óta figyelemmel kísérem az Apple útját, de cikkírói foglalkozásom alatt más témákról is írnom kellett, ma már pedig minden tech témáról szívesen írok. Az írás mondhatni közel áll hozzám, mivel jelenleg kommunikáció és média szakos hallgató vagyok a Debreceni Egyetemen.