A Dell EMC 2016. december 9-én bejelentette, hogy Dienes-Oehm Tivadar lesz 2017. február 1-jétől a Dell EMC Magyarország vezérigazgatója. A Dell és az EMC szeptemberben egyesült. Céljuk, hogy kibővült szolgáltatásokkal és még fejlettebb képességekkel segítse a vállalatok, szervezetek digitális átalakulását.

 “Nagy örömmel fogadtam el a kinevezést, megtiszteltetés számomra, hogy segíthetem a világ legnagyobb magánkézben levő IT technológiai vállalatának törekvéseit. Dell EMC Magyarországként fantasztikus lehetőségeink és nagyszerű képességeink vannak az IT piac leggyorsabban növekvő területein, legyen az hibrid felhő, szoftver-alapú adatközpont, egyesített infrastruktúra, platform-szolgáltatás, adatelemzés, mobilitás vagy kiberbiztonság. Egy új technológiai forradalom küszöbén állunk, és szeretnénk minden lehetséges módon támogatni a vállalatokat, az ügyfeleinket egy korszerű, a legmodernebb megoldásokra épülő IT infrastruktúra kialakításában” – mondta Dienes-Oehm Tivadar, a Dell EMC Magyarország vezérigazgatója.

Dienes-Oehm Tivadar még 2005-ben csatlakozott a Dell Magyarország csapatához sales manager pozícióban, majd country managerként folytatta. 2013 óta a Dell regionális igazgatója, valamint számos ország, többek között Magyarország, Ukrajna, a Balti Államok, Fehéroroszország, Örményország, Azerbajdzsán, Grúzia üzleti eredményeiért és tevékenységéért felel.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Győri Ildi
Évek óta figyelemmel kísérem az Apple útját, de cikkírói foglalkozásom alatt más témákról is írnom kellett, ma már pedig minden tech témáról szívesen írok. Az írás mondhatni közel áll hozzám, mivel jelenleg kommunikáció és média szakos hallgató vagyok a Debreceni Egyetemen.