Most már biztosra vehetjük, hogy így fog kinézni a márciusban debütáló Samsung Galaxy S8. Eltűnik a home gomb, az ujjlenyomat-olvasó a hátlapra kerül, a normál modell is edge kijelzőt kap, kisebbre veszik a kávákat, dedikált gombot kap az új személyi asszisztens (Bixby) és ahogy korábban is tudtuk, a Qualcomm Snapdragon 835-ös chipsetjével fog érkezni.

Most egy tokgyártó, az UAG jóvoltából láthatjuk a készüléket (természetesen tokban), viszont ezek megerősítik a korábbi kiszivárgásokat is, tehát tényleg így fog kinézni a Galaxy S8. A hátlapi szenzor elhelyezése nagyon merész volt a Samsungtól, ki fogja ott elérni? Így első ránézésre egyáltalán nem mondható praktikusnak, de persze ez úgyis kiderül, ha kezünkbe kerül.

A legújabb hírek szerint a Galaxy S8 bemutatójának dátumát és róla néhány információt az MWC 2017-en tesz közzé a vállalat.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSAndroidHeadlines
MEGOSZTÁS
Laci

Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

  • 8LAD3

    Hát pont ez az 😀 Az egy dolog, hogy összekenjük a kamerát, amíg az olvasóért nyújtózkodunk… de így ki éri majd el? 😀 Minden előnyét elveszti a hátlapra szerelés, ha fogást kell váltanunk azért, hogy elérjük… Szerintem előre számíthatunk az új samus meme-kre, pl.: A céljaim olyanok, mint az S8 ujjlenyomat olvasója… elérhetetlen XDD