Bemutatkozott a Withings Body okosmérleg, ami mindent megmutat amit csak szeretnél. A mérleg figyeli a testsúly és a testfelépítés alakulását.

A legtöbb mérleg csak súlyt mér, azonban a Withings Body nem csak ennyiből áll. Az edzett üveg borítású, ultravékony mérleg a dizájnja mellett okos is. A Withings Body a súly mellett méri még testzsír százalékot, az izom- és csonttömeget, illetve a test víztartalmát is.

Withings_Body_feher Withings_Body_fekete

A Health Mate nevű alkalmazásba tárolja az adatokat az okoseszköz, így könnyen nyomon tudjuk követni testünk változását. Akár 8 felhasználót is automatikusan felismer a mérleg, az adatokat pedig képes külön kezelni, a telefonra szikronizálni az előbb említett alkalmazásba. Az adatokat WiFi vagy Bluetooth segítségével szinkronizálhatjuk. A kijelzőn található trendvonalakkal ellátott grafikon mutatja a legutolsó mért 8 értéket, amelynek köszönhetően egyszerűen követhetjük a változásokat.

Withings_Body_image2Az applikációban követhető a táplálkozás is, valamint ha célokat tűzünk ki és azokat teljesítjük, akkor jutalmakat is kaphatunk, amely segít a pozitív hozzáállásban, ösztönöz arra, hogy elérjük a kívánt értékeket.
Az alkalmazásban csak meg kell adnunk a kívánt testsúlyt, az alkalmazás pedig kiszámolja a megengedett napi kalóriamennyiséget.
A sok-sok funkció mellett a Withings Body még az aktuális helyi időjárásról is tájékoztat, így könnyen eldönthetjük, hogy milyen ruhát vegyünk fel reggel.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS