Lassan a világ minden részéről érkeznek a következő Huawei flagshipről információk. Ez érthető, hisz az MWC-n igen nagy figyelmet kap, köszönhetően a Samsung halasztásának. Amire még érdemes lesz odafigyelni, az a HMD Global által gyártott Nokia készülékek lesznek. “Nagyjából ennyi.”

Az amerikai Szövetségi Kommunikációs Bizottságtól (FCC) szivárogtatott most egy dolgozó, aminek sokan örülhetnek. A kép alapján tovább nő a bizonyosság aziránt, hogy a Huawei P10 ujjlenyomat-olvasója az előlapra kerül. Ezenkívül sok változás nem ér minket. A készülékház lekerekítettebb lesz, az antennacsíkok pedig a felső és alsó élre kerülnek. Mondhatni, hogy nagyon fog hasonlítani egy bizonyos készülékre..

Kétség sem fér a dizájnhoz

Felül továbbra is megmarad a nem kiemelkedő sáv a kameráknak. Az is elképzelhető, hogy a készülék felhagy a szoftveres gombokkal, hisz az ujjlenyomat-olvasó home gombként is működik és mellé bőven elfér egy érintésérzékeny alkalmazásváltó és vissza gomb, vagy a Huawei MediaPad “gesztus-vezérelt” gombját kapja meg, melyet ha hosszan nyomunk, akkor a fő oldalra ugrik, ha röviden, egyet vissza, de emellett megmaradhat a szoftveres gombos megoldás is, ahogy a tabletnél sem vették ki.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSUbergizmo
MEGOSZTÁS
Fülöp Zoltán

Techbolond, újságíró, jöhet minden, ami telefon, táblagép vagy notebook