Az AllCall eddig két okostelefonnal van jelen a mobilpiacon, az egyik a Bro, a másik pedig a Rio. A Rio sikerére való tekintettel szeretnének piacra dobni egy újabb modellt, a Rio S-t.

Azonban ezt a készüléket úgy szeretnék megalkotni, ahogy a felhasználók azt szeretnék, ezért létrehoztak egy oldalt, ahol szavazni lehet adott pontok alapján, hogy mit szeretnénk látni a készülékben. 5 vagy 5,5 hüvelykes kijelző, elő- vagy hátlapi ujjlenyomatolvasó, stb…

Aki szavaz, annak esélye van nyerni egy AllCall Rio okostelefont is. A részvételhez nem kell mást tenni, minthogy add meg az email címed a promóció oldalán, lájkold a gyártó Facebook oldalát, és töltsd ki, hogy mit szeretnél látni a mobilban. Ez a promó július 10 és július 23 között tart. A nyertest emailben fogják értesíteni július 24-én.

Ha többet szeretnél megtudni az AllCall Rióról (a nyeremény), akkor látogass el IDE, a promóció oldalát pedig ITT találjátok.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci

Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.

  • Adrian

    kézzel vizsgálják?