A Motorola a Moto Z2 Force Edition zászlóshajója mellett bejelentette az új Moto Modot. A 360 fokos kamera 4K-ban képes rögzíteni, valamint 3D hangfelvétel tulajdonsággal rendelkezik.

Miben különbözik a Samsung Gear 360-tól?

Ennek a kamerának számos előnye van, többek között az, hogy a telefonnal való összekötettés lehetővé teszi, hogy a kamerával készített fotók és videók egyből a készüléken tárolódjanak. Másik előnye, hogy külön akkumulátorra vagy memóriakártya-foglalatra nincs szüksége a csatlakozás miatt.

A 3D hangrögzítés azt jelenti, hogy a videóklip hangja követi a megtekinteni kívánt irányt. Az eszköz két lencséje nagy látószögű, így 150 fokos felvételeket képes készíteni. A rögzített fotók azonnal elérhetők lesznek a Google Fotókban, valamint egyből szerkeszthetők. A Facebook, Instagramon vagy Twitteren való élő közvetítés is könnyen megoldható a Moto 360 fokos kamerájával. Az új Moto Mod augusztus 10-én lesz elérhető világszerte 299 dollárért, azaz körülbelül 76.000 forintért.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
FORRÁSPhoneArena
MEGOSZTÁS
Győri Ildi
Évek óta figyelemmel kísérem az Apple útját, de cikkírói foglalkozásom alatt más témákról is írnom kellett, ma már pedig minden tech témáról szívesen nyilvánulok.