Az OUKITEL U20 Plus az olcsóbb duál kamerás kínai mobilok portfólióját ékesíti, ahol inkább a kamera funkcionalitása a “fícsőr”, mint az erős hardver.

A telefon előlapján egy 5,5 hüvelykes FHD felbontású kijelzőt találunk, alatta kapacitív érintőgombokat, felette pedig egy 5 MP-es előlapi kamerát. A hátlapon van az ujjlenyomat-olvasó, a LED villanó és persze a duál kamera, aminél az egyik 13 MP-es, a másik pedig 0,3 MP-es.

A megfelelő működésért egy MT6737T típusú 4 magos processzor és 2 GB RAM felelős, az akkumulátor 3300 mAh kapacitású (beépített), a rendszer pedig Android 6.0 Marshmallow. Van a telefonban B20, több színben is kapható.

Az ára a CAFAGO oldalán jelenleg 116,49 euró, azonban az OTPS908 kuponkód felhasználásával 74,92 euróra csökken az ár, ami átszámolva 23.000 Ft-nak felel meg. A kupon szeptember 30-ig érvényes. Ha érdekel a készülék, akkor bökj IDE, ami továbbít a CAFAGO-ra.

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci

Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.