A Vernee azzal illeti legújabb okostelefonját, hogy ez 2017 legjobb költséghatékony csúcskészüléke 6 GB RAM-mal, ez lenne a Vernee Mars Pro. A vállalat egy promócióval is készül, a jelentkezők között 100 darabot sorsolnak ki tesztelés céljából.

A Vernee Mars Pro egy 8 magos Helio P25 típusú processzort, 6 GB RAM-ot és Android 7.0 alapokon futó VOS rendszert kapott. A kijelző 5,5 hüvelykes és FullHD felbontású, melyet Gorilla Glass 3 üveg véd. A hátlapra került egy 13, az előlapra pedig egy 5 MP-es kamera. Belső tárhelyből sincs hiány, de ha a 64 GB nem lenne elég, 256 GB-ig lehet bővíteni microSD-vel. A készülék akkumulátora 3500 mAh kapacitású, amivel egy napot biztosan kitart.

A 100 készülék egyikéért június 26 és július 9 között lehet jelentkezni. Annyi a feltétel, hogy valahol a kampányt meg kell osztani és a kampány oldalának alján lévő komment szekcióba le kell írni pár szóban, hogy miért szeretnéd tesztelni a Vernee Mars Prót. Ezen felül 1000 darab 40 dolláros kupont osztanak ki azok között, akik ugyanitt megadják email címüket.

A Vernee Mars Pro már megvásárolható többek között a GearBest oldalán 179,99 dollárért, ami átszámolva nagyjából 49.000 Ft-nak felel meg, ha pedig esetleg megvámolnák az érkező csomagot, akkor nagyjából 60.000 Ft-ra jönne ki. További részletek a készülékkel kapcsolatban a gyártó honlapján

A cikk létrejöttében közreműködött a Telenor Hipernet hálózata.
MEGOSZTÁS
Laci

Lassan 5 éve írok, és ez nem is fog változni mostanság. Papír szerint mérnök-informatikus vagyok, de a mobilok világa jobban vonz.